Fieldpiece JBL gecomprimeerd 2700px 03453

Feirer Verdens kjøledag med Fieldpiece!

Det er den tiden på året igjen - World Refrigeration Day er rett rundt hjørnet, og vi gjør oss klare for en feiring uten like! Som forkjempere for HVACR-bransjen gleder vi oss til å slutte oss til den globale bevegelsen den 26. juni for å sette søkelyset på de utrolige bidragene fra kjøleteknologien og de dyktige ingeniørene som gjør det hele mulig.


Hos Fieldpiece handler alt om innovasjon, kvalitet og støtte til de hardtarbeidende personene som sørger for at verden er kjølig og komfortabel. Når du handler Fieldpiece-verktøy i hele juni måned, får du også en JBL-høyttaler som du kan ta med deg på byggeplassen.

Vår kampanje er som følger:
Fieldpiece JBL gecomprimeerd 2700px 03474

1/3

JBL Go +3

Kjøp Fieldpiece-produkter for mellom € 1.000,- og € 2.000,- og få en JBL GO+-høyttaler - perfekt for å ta med deg favorittlåtene dine uansett hvor jobben tar deg.
Fieldpiece JBL gecomprimeerd 2700px 03472

2/3

JBL Flip 6

Bruk fra € 2.000,- til € 3.000,- på Fieldpiece-utstyr, og lås opp JBL Flip-høyttaleren - som gir kraftig lyd og bærbarhet for lange dager på byggeplassen.
Fieldpiece JBL gecomprimeerd 2700px 03453

3/3

JBL Charge 5

Slå på stortromma og kjøp den ultimate JBL Charge-høyttaleren - designet for å holde musikken gående med sin imponerende batterilevetid og lydkvalitet.

Slik gjør du krav på høyttaleren din:

  1. 1. Besøk my.fieldpiece-europe.com
  2. 2. Opprett en konto eller logg inn
  3. 3. Registrer produktet ditt
  4. 4. Klikk på knappen for å laste opp kvitteringen din.

Nyt din nye JBL Fieldpiece-høyttaler!


For hva er vel bedre enn en vel utført jobb akkompagnert av favorittlåtene dine? Med Fieldpiece-produkter i hånden og en førsteklasses JBL-høyttaler ved din side, vil du ikke bare takle alle oppgaver enklere, raskere og bedre, men også med god musikk i bakgrunnen!


Denne kampanjen starter 1. juni 2024 og gjelder for kjøp som gjøres i juni 2024.


Gratulerer med World Refrigeration Day!