Fieldpiece VSK Beurs gecomprimeerd 09982
Fieldpiece på Chillventa 2024

Chillventa 2024!

Møt oss i hall 8, stand 204!

Fieldpiece VSK Beurs gecomprimeerd 00005

Spennende nyheter for HVACR-fagfolk! Fra 8. til 10. oktober vil vi vise frem Fieldpiece-produktene våre på Chillventa 2024 i Nürnberg, Tyskland. Chillventa er verdens fremste messe for kjøling, luftkondisjonering, ventilasjon og oppvarming, og er en unik plattform for oss til å vise våre innovasjoner til HVACR-teknikere, i tillegg til at vi får muligheten til å møte alle i bransjen.


På vår stand får du førstehåndsopplevelse av de innovative verktøyene og løsningene Fieldpiece har utviklet for å gjøre arbeidet ditt enklere, raskere og bedre. Enten du ønsker å effektivisere arbeidsflyten, forbedre systemdiagnostikken eller rett og slett ligge i forkant av bransjetrender, vil teamet vårt være til stede for å demonstrere hvordan produktene våre kan dekke dine behov og snakke med deg om alt som har med HVACR å gjøre!


Ikke gå glipp av denne muligheten til å komme i kontakt med oss og se hvordan Fieldpiece fortsetter å lede an innen HVACR-teknologi. Vi ser frem til å se deg i Nürnberg på Hall-8 Booth-204!

Vil du se mer av Fieldpiece på Chillventa?