Fieldpiece x JCL Gecomprimeerd 9
Et kig ind i

Fieldpiece's lager

Hos Fieldpiece går vores forpligtelse til ekspertise ud over at udvikle værktøjer, der er designet med HVACR-teknikeren i tankerne - den strækker sig til at sikre, at disse værktøjer når fagfolk over hele verden med præcision og effektivitet. Kernen i denne proces er vores lager, der håndterer opbevaring, styring og hurtig afsendelse af alle Fieldpiece-produkter.

Fieldpiece x JCL Gecomprimeerd 24

Vores lager ligger hos JCL Logistics i Heerenberg, Holland - kun 10 minutters kørsel fra vores europæiske hovedkvarter i Doetinchem - og er en vigtig del af vores globale aktiviteter. Siden vores ekspansion til EMEA-markedet i 2017 har den bemærkelsesværdige vækst, vi har oplevet, fundet stabil støtte i de dygtige hænder hos JCL Logistics.


Vores partnerskab med JCL handler ikke kun om opbevaring, det er også en strategisk tilpasning af værdier. Da Fieldpiece fortsætter med at udvide sin produktfamilie, bliver JCL's fleksible og dedikerede tilgang en integreret del af vores mission om at hjælpe alle HVACR-teknikere med at få de bedste værktøjer. Med en fælles forpligtelse over for kunden er vores mission ikke kun at designe værktøjer, der virkelig er udviklet til teknikeren, men også at levere dem problemfrit, effektivt og så hurtigt som muligt.


JCL passer perfekt til vores mission og vækst. Med dette nye lager er vi sikre på, at vi kan fortsætte vores mission og dedikation til HVACR-branchen og HVACR-professionelle. Nemmere, hurtigere og bedre er garanteret med JCL's støtte og engagement!

JCL x Fieldpiece | Vores nye logistikpartner | Bag om Fieldpiece